Rólunk

Minőségpolitikánk

EX-IM Spedíció Kft.

Az Ex-Im Spedíció Kft. az ömlesztett illetve rakodólapos áruféleségek szállítására alapított szállítmányozó vállalat.

A cég 2018-ban kezdte el működését, amikor részvételt nyert a M44 Tiszakürt – Kondoros közötti útszakasz szállítási kivitelezésében a Vakond Via Kft.

alvállalkozójaként. Feladatait az ETS csoport tagjaként szerződéses alvállalkozókkal illetve az anyavállalat saját üzemeltetésű teherautóival végezteti el. Az idei évben bevezetjük a Gmp B3 + B4 takarmánybiztonsági rendszert, ami a megbízóknak biztonságot nyújt az áruk teljes lekövethetőségét illetően.

A vállalat az év elejétől 2 db saját üzemeltetésű vagonrakodógépet vásárolt, amivel vállalja az ömlesztett gabonafélék vasúti irányvonatokba rakását és a hozzá tartozó teljeskörű adminisztráció elvégzését. Cégünk nagyértékű szállítmányozási felelősségbiztosítással rendelkezik, hogy ügyfeleinket minél jobban megvédjük az esetlegesen bekövetkező káreseményektől.

A vállalkozás Kunszentmártonban saját tulajdonú teherautószervizzel rendelkezik. 2019-ben cca 400.000 tonna útépítési anyagot szállítottunk, de a 2020-as évtől kezdődően a gabonafélék közúti szállítmányozására új diviziót indítunk, hogy ezáltal is költséghatékonyan tudjunk fuvardíjakat kalkulálni a meglévő és az új partnereink számára.

Belföldi és nemeztközi fuvarokat egyaránt vállalunk Magyarországon és az Európai Unión belül.  Kérjük forduljanak bizalommal cégeink felé!

Referenciáink